PatroNet CMS online súgó

 
PatroNet CMS Tematikus Súgó
 

PatroNet CMS Súgó index
Nyomtatóbarát verzió

Ennél a kérdéstípusnál a válaszadó a válaszát szövegesen adja meg.

 

Kérdés kódja: A kérdés kódja megegyezik a kérdőív adatbázisában a kérdéshez rendelt cellanévvel. Ez az adat csak a kérdés létrehozásakor adható meg. Később nem módosítható.

Kötelező megválaszolni: Ha ez az opció be van kapcsolva, akkor a rendszer kitöltéskor nem engedi elküldeni a kérdőívet, ha ez a kérdés nincs megválaszolva. A válaszadó erről figyelmeztető üzenetet kap.

Válasz

Beviteli mező típusa: 
Többsoros
- A beviteli mező többsoros választ tesz lehetővé.
Egysoros - A beviteli mező egysoros választ tesz lehetővé.

Egysoros válasz esetén beállítható tulajdonságok

Előszöveg [BM] Utószöveg: Az Előszöveg a beviteli mező (BM) előtt jelenik meg. Az Utószöveg a beviteli mező (BM) után jelenik meg.

Maximális karakterszám: 1 és 255 között adható meg. Ha üres a cella, akkor alapértelmezettként 255 karakter bevitelét engedélyezi. (Hasznos pl. évszámnál 4-re beállítani.)

Beviteli mező szélessége: Amennyiben a beviteli adathoz kívánjuk beállítani a megjelenítést, itt meghatározhatjuk képernyőpontban [px] vagy százalékban [%] a beviteli mező szélességét. (Pl. évszámnál érdemes 40px-re beállítani.)

Bevihető szövegtípus:
Tetszőleges szöveg - 
Nincs szűrés az adat bevitelekor
Email szabvány - Csak olyan karakterek vihetők be, amik egy email címben megengedettek. (Angol betűk, számok, "--.at.--", ".", "-", "_" )
Egész szám - Csak számokat lehet beírni.